• 1
  • 2
  • 3

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Inbouwkasten

Meer ruimte én meer opslag? Dat bereikt u door gebruik te maken van inbouwkasten. Een ideale optie die nog veel meer voordelen met zich mee kan dragen. Ook voor inbouwkasten die speciaal voor u zijn ontwikkeld bent u bij ons, Timmer- en Onderhoudsbedrijf Olieman, aan het juiste adres. Ervaren en vakkundig bieden wij u meerwaarde over onze gehele dienstverlening.

Inbouwkasten zijn in hun realisatie volkomen afhankelijk van twee aspecten: de mogelijkheden hiertoe die verleend worden door uw woning of bedrijfspand, en bovenal uw wensen.

Dat wij het optimale halen uit de beschikbare ruimte is een gegeven waar wij garant voor staan. Om werkelijk te kunnen voldoen aan uw wensen is het noodzakelijk om u de ruimte te geven om uw wensen aan ons te communiceren. Daarom nemen we hier de tijd voor. We hanteren in onze communicatie korte lijnen, zodat u op heldere wijze altijd uw inbreng met ons kunt delen.

Wij geven u een zee aan keuzes. Diverse deuren zoals schuifdeuren of getint glas, het kan en is volledig af te stemmen op uw smaak. Een inbouwkast kan meer zijn dan alleen een handige en ruimtebesparende manier om opbergruimte te creëren. Qua kastinterieur geven wij u zeer veel opties. U kunt onder andere denken aan schoenhouders, ladeblokken of een ideale manier om uw tv op te bergen.

Zoals het geval is bij onze overige dienstverlening maken wij altijd gebruik van een zorgvuldig opgebouwd netwerk aan leveranciers voor de materialen. Zo kunnen wij u een garantie geven in de kwaliteit en gelijktijdig, door slim in te kopen, kunnen wij besparen op de kosten.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u een vrijblijvende offerte wenst.

| Timmerwerk | Aan- en verbouw | Inbouwkasten |